pondělí 22. srpna 2011

Seriously...I´m Kidding (18.8.2011)

Zdroj Saturday Evening Post

Velmi milovaná moderátorka a umělkyně Ellen DeGeneres silně udeří se svou třetí knihou, Seriously...I´m Kidding. Tato povedená kniha obsahuje osobní příběhy, solidní rady a skandální
 fikce psané médiem samotným.

V její nejnovější biografii sdílí DeGeneres své myšlenky o tom, jak se stala modelkou pro CoverGirl, jak se zúčastnila série Amerického Idolu, a jak se vypořádává s denním životem - zahrnující nejlepší způsoby meditace, proč byste si měli vytvořit list pro a proti, a jak těžké je být královským členem (je příbuzná s budoucí královnou Anglie Kate Middleton!).

DeGeneres je tak zábavná jako je geniální, zatímco dohání vše, co se stalo v jejím životě od její poslední knihy (vydaná v roce 2003) - vdala se, založila vlastní pořad, a byla povýšena do šlechtického stavu královnou Anglie. * Ačkoli je kniha tzv. LOL rekapitulací její cesty, dává zřetelně do psaní své srdce, upřímně sdílí svůj příběh s fanoušky.

Kromě biografických příběhů, DeGeneres také hovoří o tom, jak nejlépe usnout (čtení matematické učebnice), jak být slušný (říct "Brý den, kamaráde" a další), a tajemství jak se stát miliardářem ("Vydělejte spoustu peněz. Neutraťte je).

Jako dlouholetý fanoušek Ellen, bylo skvělé dostat exkluzivní porci s obvyklým Elleniným humorem. Je tak zábavná v knize jako je ve vysílání (pokud ne více). Každá strana je lepší než ta delší. Prolétla jsem ji, horlivá, abych viděla, co dalšího má k povídání.

Seriously...I´m Kidding, 256 stránková kniha, bude zveřejněna 4. října Grand Central Publishing za cenu 26.99 dolarů.

* Nepotvrzeno v době publikace. Něco na tom, že není britským občanem ji diskvalifikuje od povýšení do šlechtického řádu....

3 komentáře:

  1. Your style is very unique in comparison to other folks
    I have read stuff from. Thank you for posting when you have the opportunity,
    Guess I'll just book mark this site.

    my weblog :: The Tao Of Badass

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, that's what I was seeking for, what a stuff! present here at this web site, thanks admin of this site.

    Here is my website: how Much does gold bar cost (articlestoreprint.info)

    OdpovědětVymazat
  3. WOW just what I was looking for. Came here by searching for 1 gram gold bar

    my web site click the following Internet page

    OdpovědětVymazat