pondělí 22. srpna 2011

Debut Portii de Rossi v Dancing with the stars? (12.11.2010)

Zdroj She knows

Bude Portia de Rossi součástí prvního stejnopohlavního páru v Dancing with the Stars? Zprávy, ohledně možné účasti Portii de Rossi v Dancing with the Stars, se od rozhovoru hvězdy s Ryanem Seacrestem, který s ní hovořil o možném stejnopohlavním páru v příští sezóně, šíří. Dokonce se drb dostal i ke Kelly Osbourne.
Portia De RossiV epizodě The Ellen DeGeneres Show, která se vysílala v pátek 12. listopadu, podrobila Kelly Osbourne komičku křížovému výslechu ohledně budoucnosti Portii de Rossi v Dancing with the Stars.

Ellen říká, že by se to mohlo stát.

"Mám otázku," řekla Kelly Osbourne Ellen DeGeneres. "Je pravda, že Portia bude v Dancing with the Stars?"
"Slyšela jsem, že Portia de Rossi možná bude v Dancing with the Stars," odpověděla Ellen DeGeneres.

Poté, co začaly unikat novinky o možném stejnopohlavním páru v další sezóně DWTS, Kelly Osbourne nemohla jinak než fandit manželce Ellen DeGeneres.

"Měli byste to udělat, udělali to v Israeli," vyhrkla Kelly. "Myslím, že je to úžasné. Tanec je mnohem lepší, když to dělají dvě ženy. Sleduji to každý týden a je to báječné."

Co si myslí Ellen DeGeneres o Portie de Rossi, neboli DeGeneres, pokud máte na mysli její legální jméno, a tančení s ženou, kterou není ona sama?

Je Ellen žárlivý typ?


"Je to forma umění a v tanci na tom nezáleží. Jsme tak zvyklí na pohled na tanec muže a ženy," vysvětlila Ellen  Kelly. "Myslím, že je to skvělé a že to udělají."
Kellly Osborne on Ellen

Se semi-finalisty 11. série je Dancing with the Stars v plném proudu, je tedy ještě velmi brzy na tipy, kdo bude zářit na tanečním parketu v další sérii. Nebylo by to docela hvězdné vidět Portiu de Rossi soutěžit o skleněnou trofej? S ženou nebo mužem po jejím boku, bývala baletkou a určitě by nám dodávala pořádné šoky týden co týdnu.

Po jejím nedávném rozhodnutí s vypořádáním se s minulost plné poruchy příjmu potravy a v jednom bodě příjmem jen 300 kalorií denně, její systém podpory je silnější než kdy předtím. Možná je nyní čas vyjít tam ven a udělat to, když je teď statečnější než kdy předtím.


Co si myslíte o novinkách, že bude možná Portia de Rossi dělat nějaké taneční kroky?

Žádné komentáře:

Okomentovat