sobota 5. května 2012

Ellenino zhroucení (16. 10. 2007)

Podívejte se na to, jak se Ellen zhroutila poté, co ji bylo odebráno štěně, které adoptovala spolu s Portiou. Bohužel se Iggy nesnesl s kočkami a tak ho darovaly Ellenině osobní kadeřnici. A v tom byl ten problém.

Ohledně Iggyho se točil velký spor. Byla zapojena policie a média. Bohužel se však Iggy k rodině nevrátil.

4 komentáře:

  1. Drama jak hrom... trošku se mi to zdá moc. Dobře pejsek, děti... ale zas to tak dramatizovat...

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím no...Mě osobně to celkem vzalo. V tu dobu se na youtube objevily videa, kde bylo vše nahráno. Jak přišli k té kadeřnici a ta ženská už tam byla...a hlavně tam bylo vyhrožování atd. Ale na druhou stranu, určitě to bylo uděláno tak, aby to zapůsobilo na diváky. (To nemyslím vůbec zle.)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak pakliže jsi to sledovala celé a přesně víš o co jde, tak to chápu, že to vnímáš víc. Já viděla jen toto video a prostě na mě působí dost teatrálně. Chápu že ztráta psa, smutný děti a blbý zákony jsou k pláči, jen mi to přijde moc a nemyslím to vůbec zle. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Vždyť já taky ne. :) Každý má svůj názor, a naprosto tvůj chápu. Ono to tak působí, to musím uznat. Bohužel jen oni ví, jak to skutečně bylo. Škoda, že ty videa už tam nejsou. Zůstaly tam už jen pozůstatky z různých zpráv atd. :)

    OdpovědětVymazat