sobota 5. května 2012

Zážitek z "Ellen Show"

Zdroj: ellen-degeneres.com

Návštěva natáčení od jedné fanynky z USA

Jen jsem se chtěla podělit o svůj zážitek z TEDS ("The Ellen DeGeneres Show") ze včerejšího dne 3/1/11...Pro začátek to bylo úplně jiné než na Floridě, co se týče řady a čekání v ní. Viděla jsem jí jen v Orlandu, kde jsem kdysi bydlela... Má manželka a já jsme tam dorazily dříve, protože jsme nechtěly propásnout šanci dostat se dovnitř. Měly jsme lístky k přihlížení (což znamená, že se můžete na show dostat nebo ne). Byly jsme tam v 8 ráno a měli nás pouštět ve 13:30. Byly jsme šestí v řadě. Tak jsme tam tak seděly a čekaly... poté kolem 9:30 k nám přišla jedna dáma a řekla: "Ok...vy, co máte lístky k přihlížení, tady nemusíte už čekat a vraťte se v 15:30, a pak už nemusíte čekat v řadě!" To jako fakt?! No...šly jsme k autu a přemýšlely, jestli zůstat či nikoliv. Tuhle část zkrátím, nejprve jsme odjely, ale pak jsme měly pocit, že něco zmeškáme, a tak jsme se vrátily zpět. LOL.

Okolo 15 vyšli někteří z lidí od Ellen a řekli nám, že show bude v 17:30, ne v 16 jak nám bylo původně řečeno. Bylo strašné vědět, že budeme muset čekat ještě déle. Kolem 4 začali pouštět lidi dovnitř studia. Prošlo se přes ochranku a sedělo se a koukalo na starší díly TEDS... konečně jsme byly na řadě! Musely jsme projít "Riff Raff Room" a pokračovaly jsme do studia. "Riff Raff Room" vypadá přesně jako v televizi. Ta velikost...všechno. A byla tam fotobuňka! Super! Vyšly jsme schody a byly jsme překvapené jak malé pódium je!!! V televizi vypadá o moc větší! A bylo tak blízko...představte si ho asi jako jeden a půl školní třídy. LOL - malé, že? Konečně vyšla Ellen a začala s monologem. Nemohla jsem jí skoro vůbec slyšet! Během rozhovorů byla hlasitost tak nízká, že jsme všichni museli být opravdu potichu. Mikrofón v Orlandu byl o mnoho hlasitější.

Matt Damon přišel! Pohledný muž, co miluje svou manželku... nemohl o ní přestat mluvit :). Každý jsme dostali zdarma láhev vody od organizace, se kterou Matt spolupracuje. Ve 14:30 zavolala Ellen do Buckinghamského paláce. Kvůli času to však museli vystřihnout. Bylo to ale vtipné! Někdo to zvedl a nic neříkal a Ellen začala mluvit, a potom jí to ten člověk zavěsil. A ona tam pořád znovu a znovu volala... LOL. Vědec (Steve Spangler) byl moc zábavný! A poté kolem sedmé show skončila :(. Uteklo to tak rychle! Ellen všem poděkovala za to, že přišli a poté odešla :(. Jak jsme šly zpět k autu, viděly jsme ji, jak jede ve svém stříbrném Porsche. Tak úžasné! Byl to opravdu dlouhý den, ale stálo to za to! Nemáme TV, takže se nedozvím jestli jsme tam byly vidět nebo ne, ale to je v pohodě :). Koukaly jsme do webkamery, ale byly jsme uprostřed úplně v poslední řadě v černé a černobílé. Bohužel jsme byly až moc daleko od kamery, aby jsme poznaly jestli nás bylo vidět. Nicméně doufám, že si show užijete.

Žádné komentáře:

Okomentovat