neděle 29. dubna 2012

TONY OKUNGBOWA DJ




Herec, producent, DJ a Americký oblíbený kumpán v Ellen show, Tony Okungbowa přeměnil míru sympatií do formy umění. Byl vychován v Londýně a Logosu Nigerijskými rodiči v domě, kde muzika vždy hrála významnou roli. Tony získal vysokoškolský titul v oboru drama z Anglické Middlesex University a poté pracoval nějaký čas pro divadlo v Spojeném Království. Přestěhoval se do New Yorku, aby dokončil studia na Lee Strasberg. Jeho kariéra začala na Manhattenu, kde hrál v show jako "X-Files", "NYPD Blue" a mnoho dalších. Později se vydal do LA, kde začal pracovat jakožto herec a DJ na vysoké úrovni. Brzy se začal točit kolem fotografování celebrit pro nejvýznamnější jména v Hollywoodu. Na jednom z focení se potkal právě s Ellen, a zbytek, už je historií! Nyní je on tím mužem, který donutí Ellen každý den tancovat, a je nepostradatelnou součástí show. 


Jako bonus k jeho práci v denní show, Tony je často žádán, aby zahrál na důležitých akcích vyšší společnosti po celém světě jako třeba ceny Grammy, sportovní ceny a mezi dalšími, by to bylo třeba hraní na akcích Motoroly. Jeho láska k muzice je také dobře vidět na albumech, které vydal, a na kterých spolupracoval - příkladem jsou "Hollywood Sessions Vol. 1", "Total Dance 2009" a nebo již brzy vydané album "A Night to Remember.".


V poslední době, se Tony objevuje dokonce i za kamerou. Produkoval a hrál ve filmu "Ma George", který by měl být uveden roku 2013. Také hrál a podílel se jako exklusivní producent na filmu "Restless City", které bylo oficiálním výběrem roku 2011 na Sundance filmovém festivalu a na velká plátna se dostane později v tomto roce. Pod svým pultem standartně Tony pokračuje v rozšiřování svých obzorů jakožto bavič a vizionář. Učinil něco průkopnického, okouzlil Svět, a to nejlepší ještě přijde.



Tonyho oficiální stránky: www.tonyokungbowa.com




Žádné komentáře:

Okomentovat