pátek 4. května 2012

Top 10 veganských momentů (23. 12. 2011)


Zdroj: Ecorazzi

7. Portia de Rossi říká, "Je těžší být vegan než gay" 


Veganská herečka Portia de Rossi má skvělou kariéru s rolemi v seriálech jako "Ally McBeal" a "Arrested Development". Přesto je to právě její osobní život, který přitahuje nejvíce pozornosti - zejména její vztah s manželkou Ellen DeGeneres a jejich společná láska ke zvířatům a veganismu. A přestože to, že jste otevřeně homosexuální sebou nese výzvy, de Rossi říká, že to je právě její veganismus, kvůli kterému se lidi v okolí cítí nepříjemně.

"VegNews" řekla, "Poslouchejte, myslím, že je mnohem těžší být vegan než gay. Myslím, že lidé mají s akceptováním větší problém; cítí se víc nepříjemně s veganem u jejich stolu než s lesbou. Je to konfrontující. Je to tak trochu návrh toho, že to, co ostatní dělají, je zlé nebo špatné, a zasahuje je to na mnohem větší osobní úrovni." Ale nenechává si míchat názory ostatních do své cesty, takže všechna čest Portie za to, že si stojí za svými názory a za tlačení ostatních pryč z jejich komfortní zóny.


1. Všechno Ellen


Milovnice zvířat Ellen DeGeneres byla veganskou celebritou podzimu 2011. V srpnu nakopla věci, když založila veganskou internetovou stránku. Zprávy o jejím plánu otevřít veganskou restauraci s její manželksou Portiou de Rossi následovaly v říjnu. A potom zakončila rok s oznámením, že začíná s řadou veganského jídla pro zvířata. A to všechno bylo navrchu toho, že je jednou z nejvtipnějších žen na obrazovkách TV. Dobře zahráno, Ellen!

Žádné komentáře:

Okomentovat