úterý 29. května 2012

Směšná policejní hlášení

Ó, ta policie má i svojí internetovou verzi. Zde máte první várku pár přeložených hlášení přímo z oficiálních stránek Ellen :). 



Volající zaznamenal v 7:40 večer, že někdo z přístěnku rezidence v Bank Street volal "Pomoc". Policisté reagovali a zjistili, že člověk volal na svojí kočku jménem "Pomoc".


Muž zavolal strážníkovi aby ho upozornil, že si myslí, že marihuana, kterou mu kamarád prodal "byla s něčím smíchaná", a že při požití byl jako pominutý. Chtěl navštívit doktora.


Policie vyřešila případ ztracené slaniny
Obyvatel Grand Rapid nahlásil minulý týden policii, že někdo vstoupil na jeho pozemek a vzal 50 liber slaniny z ledničky. Po následujícím vyšetřování policie zjistila, že jeho manželka si vzala "pozdní svačinku", ale bála se to přiznat.


Pes zaútočil - Lower Duck Pond, Lithia Park, Ashlend. Policie reagovala na oznámení o dvou psech, kteří volně pobíhali a útočili na kachny okolo 11:20 ráno v neděli. Strážník přivedl místního, aby odvedl psy. Kachny se odmítly nechat lékařsky vyšetřit a podle policejního záznamu se již déle na místě nezdržují.

Žádné komentáře:

Okomentovat