sobota 28. dubna 2012

Eleveneleven

Zdroj : wikipedia

Eleveneleven (jedenáctjedenáct) je nahrávací společnost založena Ellen Degeneres v květnu 2010. Ellen to oznámila ve své show s tím, že se chce zaměřit na méně známé umělce, které si vybírá podle záznamů jejich pěveckých výkonů z youtube. Ellen vysvětlila své rozhodnutí co se týče jména, říká, že často vidí na hodinách číslo 11:11, Greysona Chance našla 11-ctého, a i fotbalový dres tohoto zpěváka nese číslo 11. Ellen v současné době hledá více talentů.

Umělci 
  • První, kdo dostal smlouvu byl Greyson Chance, který si zajistil svou slávu díky coveru písně "Paparazzi" od Lady Gaga. ( pozn. o Greysonovi jsme vás již informovali - zde najdete info o jeho CD a videoklipy. Na tomto odkazu máte vystoupení u Ellen s Waiting outside the lines) 
  • 16.září 2010 Ellen oznámila, že její společnost podepsala smlouvu s dalším umělcem, Tomem Andrewsem ze Spojeného Království. 
  • V březnu 2011 Ellen oznámila, že uzavřela smlouvu se Savannah Robinson a v její show si Savannah zazpívala s Jennifer Hudson. 
  • V říjnu 2011 oznámila Ellen podpis smlouvy s Charlie Puth a Emily Luther poté, co viděla jejich cover písně od zpěvačky Adele "Someone like you". Puth & Luther poté tuto píseň zazpívali v Ellen show. 25. ledna 2012 se vrátili do show aby zazpívali cover "Need you now" původně od Lady Antebellum a svou první originální píseň s názvem Break Again (kterou pomáhal napsat Robert Gillies). 

Sekce eleveneleven na jejích oficiálních stránkách ukazuje 4 nejvíce populární zpěváky z webu a ptá se návštěvníků svých stránek (pomocí demokratického hlasování), kdo by měl dostat smlouvu jako další.




Teď bych vás ráda seznámila s tvorbou jednotlivých umělců.


Savannah Robinson 

Videoklip k písni Beautiful



Savannah zpívá s Jennifer Hudson



Tom Andrews


Carry me on



Andrews u Ellen s písní Its A Mans World



Puth a Luther

Break Again - oficiální videoklip


Cover písně od Adele - "Someone like you"




Eleveneleven - odkaz na oficiální stránku, kde si můžete pustit všechna živá vystoupení zpěváků společnosti elveneleven, ne jen u Ellen.

Tak co říkáte na zpěváky eleveneleven? Máte podobný vkus jako Ellen nebo byste raději viděli někoho, kdo zpívá úplně jiný žánr? Kdo vás zaujal nejvíc?

Vyjádřete se v komentářích :)

Žádné komentáře:

Okomentovat