pondělí 1. srpna 2011

Romantická procházka po pláži pro novomanželky Ellen DeGeneres a Portiu de Rossi (1.9.2008)


 Ellen DeGeneres and Portia de Rossi
Zdroj Daily Mail

Ellen DeGeneres a Portia de Rossi vypadaly jako obrázek novomanželského štěstí, když byly včera na romantické procházce na pláži v Malibu. Volně oblečený pár, který si vyměnil manželské sliby na osobním obřadu v L.A. minulý měsíc, se procházel ruku v ruce na pobřeží, kde cítil písek mezi jejich prsty. 

Narazily na kamaráda Gavina Rossdaleho, který byl ve společnosti syna Kingstona, 2, Rossdalova žena Gwen Stefani a novorozený syn Zuma posedávali opodál.

 Ellen DeGeneres and Portia de Rossi Po jejich svatbě oznámila moderátorka DeGeneres, 50, že je šťastnější než kdy předtím. Řekla: "Co mohu říct? Jsem ta nejšťastnější holka na světě. Ona je oficiálně z trhu. Nikdo jiný ji nedostane. A nyní pro mě bude vařit a uklízet."

Pár nyní zvažuje rodinu, de Rossi řekla: "Promýšlíme to. Nevím, jestli to je naše blízká budoucnost. Je to něco, o čem mluvíme každých pár měsíců."

DeGeneres dodává: "Je to něco, co bychom nikdy nevzaly na lehkou váhu a řekly: "Byla by to sranda." Je to spousta práce a my to připouštíme. Na jednu stranu chceme být sobecké, protože milujeme náš život, ale víme, kolik toto přidá."
Ellen DeGeneres and Portia de Rossi Na závěr dodává: "Pokud by byly tak hezcí jako děti Brada a Angeliny, tak bychom mohly."

Žádné komentáře:

Okomentovat