středa 10. srpna 2011

Ellen DeGeneres se zastavila na hřišti Target (8.8.2011)

Zdroj Minnesota.cbslocal

Fanoušci Twins měli docela velké překvapení na pondělním zápase, a WCCO-Tv byla u toho.

Když Bert Blyleven obkroužil fanouška na začátku zápasu, ukázala se jím být Ellen DeGeneres, která řekla, že toto je její první výlet na hřiště Target a také její první výlet na hřiště první ligy.

"Pokud uvidím zápas v baseballu, můj první baseballový zápas bude v Minnesotě," řekla DeGeneres v rozhovoru s Fox Sports North.

DeGeneres pochválila hřiště Target tím, že řekla, že je nádherné, čisté a že neukazuje žádné známky plivanců."Je velmi zelené, což je od nich velmi zodpovědné. Takže se mi to líbí," řekla.

"Podle fanoušků Twins Ryana a Emily Rother, kteří seděli vedle DeGeneres, netrvalo jí to dlouho, aby si osvojila pojem hezké Minnesoty.

"Byla velmi přátelská a milá," řekl Ryan Rother.

Během zápasu byla také DeGeneres aktivní na Twitteru. Zeptala se obyvatelů Minnesoty, kteří jí sledují, co by měla dělat v Minnesotě. Napsala: "Jsem na hřišti Target! Věděli jste všichni, že letos je 20. výročí, od toho, kdy Twins vyhrály světovou sérii? Skvělý den na to být v Minnesotě.DeGeneres je v Minneapolis, aby propagovala její posun na 4 hodinu odpoledne na WCCO-TV.

Pokud chcete mít šanci vidět osobně DeGeneres, ukažte se v centru kolem 11.15 dopoledne u sochy Mary Tyler Moore před obchodem Macy´s. Bude tu další překvapení, a WCCO-TV bude také u toho.

Také budete mít možnost vidět DeGeneres každý všední den ve 4 hodiny odpoledne na WCCO-TV, začínaje pondělím 12. září.

Poslední tweet, který DeGeneres poslala v pondělí v Minnesotě byl tento: "Byl to nádherný den na hřišti Target. Plus, byla jsem obkroužena Bertem!"

Žádné komentáře:

Okomentovat