čtvrtek 4. srpna 2011

Ellen DeGeneres - nová Oprah (2010)

Zdroj Politics Daily


"Ellen je o moc sympatičtější než Oprah," podle nově vydaného výzkumu, provedeného před několika měsíci studiem Warner Brothers. Společnost, která produkuje "The Ellen DeGeneres Show." Nová hvězda musí být korunována na post Oprah, a Ellen je jejím právoplatným dědicem. 


Ale podle všeho Warner Brothers nechtělo, aby někdo věděl o moderátorčině zřejmém meteorickém růstu, protože vedení TV je najednou citlivé ohledně srovnání dvou žen.

Od té doby doby, co se DeGeneres objevila s Winfrey na obálce magazínu "O", stejný měsíc oznámila moderátorská hvězda, že odejde v roce 2011 z Oprah Show, byly tu spekulace, že místo soupeření s konkurencí se Winfrey rozhodla předat štafetu. (Stejně jako se to předpokládalo s moderátory noční talkshow Jayem Lanem a Conanem O´Brienem.) 



Winfrey byla na obálce jejího magazínu ještě jednou v historii s někým jiným, a to s první dámou USA, Michelle Obamovou. Podle nedávného článku New York Times prokázal výzkum, že "The Ellen DeGeneres Show" byla poprvé na stejné úrovni u diváků jako "The Oprah Winfrey Show" (a v několika případech i převýšila Oprah). Podle Timesu, byla DeGeneres první velkou sázkou na post Oprah, spolu s oznámením Warner Brothers tento týden, že společnost prodlouží kontrakt Ellen do roku 2014. 


S průměrem okolo 3.1 milionů diváků denně "The Ellen Show" má stále jen okolo poloviny obecenstva "The Oprah Show", která má 6.5 milionů diváků, ale hvězda DeGeneres stále stoupá. Podle článku, "Ellen prokázala růst navzdory celoširokému poklesu."


Nic z tohoto není velké překvapení pro ty, kteří sledovali otevřeně homosexuální komičku vylézt z neznáma poté, co byla ignorována Hollywoodem hned potom, co přiznala svou orientaci v roce 1997 a vrátila se zpět na televizní půdu a do celého světa v jejím sitcomu "Ellen". Sitcom byl zrušen rok poté a talentovaná herečka strávila dalších několik let vrháním se z jednoho špatného filmu ("Mr. Wrong" někdo?) do dalšího. Bytí sama sebou se zdá být jejím posláním. Podle expertů si "The Ellen Show" vede dobře v denním průmyslu, protože je pozitivní a inspirující, dvě vlastnosti, které osloví denní "jádro" ženského publika. Jaký rozdíl dokáže udělat 10 let!


Jediná věc, kterou jsem shledala extrémně záhadnou ve článku Timesu byla tato část: "Vedení TV je citlivé ohledně srovnání dvou žen," což Times nevymezil a ani nevysvětlil. Místo toho to vyrovnává s teorií stranou,"...a je tu jasný důkaz, že moderátorky jsou k sobě přátelské." Bojí se vedení TV, že se vystrčí drápy, když srovnají dvě ženy, jak to nedávno udělaly mezi nočními moderátory?


Winfrey se stěhuje do vedení své vlastní stanice nazvané OWN, která neúspěšně usilovala o DeGeneres. A DeGeneres, moderátorka, reklamní hvězda CoverGirl, a nová porotkyně v Americkém Idolu toho má také spoustu než to, aby se strachovala o srovnání dvou žen. Hádám že, když jsou kontroly dostatečně velké, velká ega jsou pod kontrolou.

Žádné komentáře:

Okomentovat