neděle 7. srpna 2011

Ellen DeGeneres by byla nejlepším hostem na párty (2.12.2010)




Zdroj Zimbio
Ellen+DeGeneres in The Postal Service Dedicates The Animal Rescue: Adopt A Shelter Pet Stamp
New York - Američané by pozvali komičku Ellen DeGeneres na párty, jeli na dovolenou s hercem Georgem Clooneym a požádali první dámu Michelle Obamovou, aby ozdobila jejich vánoční stromek, ukázala anketa vydaná ve čtvrtek.

První dáma získala 38 procent hlasů mezi Američany, kterých se ptali na to kdo by měl ozdobit jejich domov na svátky, následovala bývalá kandidátka na více prezidentku Sarah Palin s 22 procenty podle studie prováděné obchody "HomeGoods".

Z daného listu celebrit označili Američané jako jejich párty hosta číslo 1 Ellen DeGeneres a to 39 procenty, následovala komička Whoopi Golberg s 29 procenty a moderátorka Kelly Ripa s 21 procenty a Kathie Lee Gifford s 11 procenty.

Co se týče dovolené, den volna by strávilo 43 procent v Clooneyho vile u Jezera Como v Itálii, 27 procent vybralo pozemek Oprah Winfrey v Santa Barbaře, 20 procent vybralo francouzský zámek herců Brada Pitta a Angeliny Jolie a 11 procentům se líbil domov rappera Jay-Z a zpěvačky Beyonce v New Yorku.

Za první dámou a Palin na listu v dekorování následoval zakladatel Playboye Hugh Hefner s 16 procenty, komička Joan Rivers se 13 procenty a umělkyně Lady Gaga s 11 procenty.

Anketa byla prováděná v prodejnách "HomeGoods", vlastněných společností "TJX Companies Inc. od 2. září do 8. září a zúčastnilo se 1016 dospělých Američanů po celém světě.

Žádné komentáře:

Okomentovat