pátek 5. srpna 2011

Bude tento podnos dostatečně velký pro naši snídani? Ellen DeGeneres a Portia de Rossi a jejich romantický nákupní výlet (5.8.2011)

Zdroj Daily Mail

Happy shoppers: Portia de Rossi and wife Ellen DeGeneres chatted enthusiastically after a shopping trip to a natural furniture store in West Hollywood today
Vypadá to, že oblíbený lesbický pár Hollywoodu hnízdí.
Ellen DeGeneres a Portia de Rossi daly jejich rozléhající se nemovitost v Beverly Hills na prodej, ale to nezastavilo pár manželek od nakupování nábytku.
Blonďatý pár se dnes rozhlížel kolem obchodu s přírodním nábytkem v Západním Hollywoodu a vypadal nadšeně, když se objevil jako hrdý majitel velkého proutěného podnosu, který může být brzy použit pro podávaní romantických pokrmů.

Oblečena v tílku, úzkých tříčtvrtečních džínách a s vlasy sčesanými dozadu v barevném šátku, de Rossi byla obrázkem zdraví poté, co nedávno odhalila její zápas s anorexií, který ji způsobil, že její váha sletěla až na 37kg.  

37letá bývalá hvězda seriálu Ally McBealová se vyrovnávala s vysilující nemocí v roce 2001, když zkolabovala na natáčení filmy kvůli tomu, že jedla pouze 150 kalorií denně. DeGeneres (53) a de Rossi se vzaly v srpnu roku 2008 v legálně uznaném obřadu, a v rozhovoru s magazínem People řekla de Rossi, že jí manželství kompletně změnilo život.


Always chatty: Talk show show host Ellen looked to have a lot to say as the pair carried their new purchases Vždy hovorná: Moderátorka Ellen vypadala, že toho má spoustu k mluvení, když nesl pár svůj nový nákup.
Jsme si jistí, že rezervovaný nákup páru bude mít spoustu využití kdekoliv budou žít poté až prodají jejich nemovitost, která je právě na trhu za 60 milionů dolarů. Hlavní dům, který má 3 ložnice, si koupily v roce 2007 má prostornou ložnici, rozsáhlou šatnu a soukromou terasu. Obklopen zelení, nízkoúrovňový dům ma několik venkovních prostor zahrnujících prostor pro služebnictvo, domy pro hosty a klidné jezírko s rybami a jinou zvěří.

Muž domácnosti: DeGeneres nese obrovský podnos domů pro svou ženu.

Man of the house: DeGeneres muscles-up and carries the large tray home for her wifeNejnovější potencionální kupci, kteří ukázali zájem o vysněný dům, jsou Jennifer Aniston a její nový přítel Justin Theroux.

Podle americké stránky X17Online.com, je mocný pár připraven na společné stěhování a dívají se na 6 nemovitostí denně. Aniston nedávno prodala svou nemovitost v Beverly Hills za 38 milionů dolarů a jak se zdá musí pospíchat s koupí, protože musí opustit svůj pozemek do konce měsíce.

Žádné komentáře:

Okomentovat