středa 20. července 2011

Ellenina nová kniha s názvem "Seriously...I´m kidding" (10.1.2011)

Článek z Harper Collins Publisher Australia

Seriously...I´m kidding (Vážně...dělám si srandu)

Popis knihy:
Nejvíce očekávaná autobiografie roku 2011!
"Jsem nadšená, že píšu další knihu. Neměla jsem dostatek způsobů, jak se vyjádřit a tak jsem začala mezi mojí talk show a mým nočním blogováním psát knihu."

Každý miluje Ellen! Je milovanou televizní ikonou a pionýrem zábavy. Její výrazný komický hlas zněl s publikem již od jejího prvního komediálního výstupu až k její dnešní práci v televizi, filmu a v literárním světě. Hit DeGeneres, její talk show, The Ellen DeGeneres Show, je nyní ve své osmé sezóně a obdržel 29 cen Emmy.

Kromě toho, Ellen vyhrála 11 cen "People´s Choice Awards" za oblíbenou denní moderátorku, oblíbenou zábavnou ženskou hvězdu a oblíbenou talk show. Uváděla Oscary a působila v porotě Amerického Idolu. Její předchozí  knihy byly bestsellery New York Timesu. Seriously...I´m kidding je pohledem na Ellenin život skrz její humor.

Čtyři zábavná fakta o Ellen:
1. Předtím než začala v komedii, Ellen pracovala jako prodavačka vysavačů a jako otvírač ústřic v New Orleans.
2. Existuje dráha, zahrnující Ellen DeGeneres, ve světě Walta Disneyho Epcot Park - Ellenin energický svět.
3. Oprah Winfrey hrála Elleninu psycholožku v "comming-outové" epizodě sitcomu Ellen.
4. Ellen měla ráda "Hot Sox" - dlouhé, třpytivé ponožky, které byly populární v 70.letech. Ale po přestěhování do malého města v Texasu, se rozhodla, že se jich vzdá: "Jedu na místo, kde mají regály na pistole vzadu pickupů...Musím se prostě zbavit všech divných věcí," prozradila The New York Times v roce 2001.

!!!Kniha vyjde 4.10.2011 v USA!!!

8 komentářů:

  1. Bože to chci!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Já taky, hned jak to bude možné objednávám. :D:) Bude další knížka do sbírky. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty už máš nějaké knížky od Ellen??Já mám zatím jen teď novou od Portii (Unbearable Lightness)...a když jsem to objednávala přes Amazon v prosinci přišlo mi to v červnu :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ano mám: The Funny Thing is.. a My point and I do have one...pak mám od Betty DeGeneres I love Ellen a pak od Portii jak psanou tak mluvenou...všechny jsem si objednávala přes jedno knihkupectví v MB..taktéž se chystám i na tuto knihu..i když jsem teď našla internetovou stránku, kde je také nabízí a o polovinu levněji. :)

    OdpovědětVymazat
  5. No tak nebudu předstírat, že ti ty knížky nezávidím, že?:D Máte v MB asi pokrokovější knihkupectví..:D
    Víš co je sranda...jmenuju se taky Verča, a když jsem poprvé narazila na youtube na tvé videa a viděla tam "své" jméno, říkala jsem si "Ups, že by mi něco uteklo?"...:D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to mě těší Verčo :) Zkus tuto stránku: http://www.reading.cz/koupit/Funny-Thing-is...-4125558/?conv=SezZb Mají tam celkem slušné ceny. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Bože díky za vás Veroniky. Zamilovala jsem si Elleninu show během pobytu v zahraničí a vy jste první češky, kterým jméno Ellen Degeneres něco říká. Jupíííííííííííííííí ĎEKUJU. :)))) Alča

    OdpovědětVymazat