úterý 19. července 2011

Ellen a Portia zmizely do Mexika (30.5.2010)

Článek z Celebrity Gossip Columms

Šťastně vdaná Ellen DeGeneres a manželka Portia de Rossi se v pátek objevily v luxusním resortu v Mexiku. Jen chvíli poté, co Ellen dokončila její pracovní povinnosti v LA. Jak možná víte, Ellen se věnovala jejím povinnostem v Americkém Idolu v úterý a ve středu večer a natočila díl The Ellen DeGeneres Show ve čvrtek ráno...a pak ona a Portia - naše milované de Generossi - si sbalily své tašky a odjely ze země na malý odpočinek a relaxaci.
Zvažujeme-li jak tyto dámy těžce pracují většinu roku, dokáži si představit jak dychtivé musely být, aby odjely od všeho toho, aby tak mohly chvíli odpočívat. Jsem si jistý jakou skvělou dovolenou bude Ellen mít, zvláště uvážíme-li jak skvěle Portia vypadá v plavkách.


Článek z Popsugar

Ellen DeGeneres ukončila ve středu svou první sezónu v Americkém Idolu, a už v pátek ona a manželka Portia de Rossi byly v relaxačním módu u bazénu v Mexiku. Ellen lenošila s knížkou, zatímco si Portia vzala plavky, aby se smočila mezi cvičením. Bylo to dlouhých pět měsíců pro novou tvář poroty Amerického Idolu, a tak si Ellen zaslouží pauzu poté, co korunovala Lee DeWyze novým šampionem.

Ellen je neuvěřitelně zaneprázdněná mezí Americkým Idolem a jejím pořadem, a navíc ještě přidala nový projekt do svého rozvrhu, když oznámila založení nahrávací značky. Společnost je nazvána "eleveneleven", a jako svou první činnost udělala to, že upsala senzaci Youtube, Greysona Chance. Uslyšíme o něm hodně v následujících měsících, ale nyní se Ellen věnuje jen Portie.

Žádné komentáře:

Okomentovat