pondělí 18. července 2011

Ellen a Portia prodávají svůj dům (2.6.2011)

Článek z Money Watch
Ellen DeGeneres a Portia de Rossi daly jejich neuvěřitelně rozlehlý pozemek v Beverly Hills na trh. Nemovitost zahrnuje fantastický pozemek s pozoruhodný výhledem na Los Angeles. Vše je zařízeno podle Ellenina známého vkusu a oka pro design. 
Pár koupil dům v roce 2007 od spoluautora seriálu Will a Grace Maxe Mutchnicka za 29,000,000 $.
Nemovitost zahrnuje přibližně 837m² velký hlavní dům s odděleným rozlehlým domem pro hosty. Dům pro hosty má dvě ložnice, obývací pokoj společný s jídelnou a kuchyň. Další prostor pod bazénem zahrnuje moderní a kvalitní tělocvičnu, jeden pokoj pro služebnictvo a podzemní garáž s místem pro 8 až 10 aut. Přístup do těchto prostor pod bazénem poskytuje skryté schodiště za dřevěnou stěnou bazénu.
Nejoblíbenější moderátorka, a velmi mocný pár v zemi, Ellen a Portia si daly vysoké pojistné na jejich majetek. Nakonec, ony rozšířily prostory... a to třikrát.
V lednu 2008 koupily sousední nemovitost za 8,500,000$. V únoru toho samého roku sama Ellen řídila buldozer, který zboural tento dům. Natočila to pro svůj pořad. Nyní je tato půda parkem s jezírkem se záviděníhodným výhledem na kaňon. (Los Angeleský kaňon)
V červnu 2008 zaplatil pár dalších 5,000,000 $ za nákup druhé sousední nemovitosti, na trámech postavený dům s jednou ložnicí a třemi koupelnami s výhledem na kaňon.
O měsíc později si koupily třetí sousední nemovitost, a to dům se čtyřmi ložnicemi a čtyřmi koupelnami, postavený na kopci v zadní části domu. Takže pokud to dáte dohromady, pár zaplatil kolem 48,000,000 $ za všechen jejich rozlehlý a soukromý pozemek.
Takže, je 55,000,000 $ opravdu hodně za trochu soukromí?

2 komentáře: