sobota 16. července 2011

Ellen DeGeneres a Portia de Rossi dorazily se stylem na rande do galerie - (20.3.2011)

Zdroj Dailymail

Zapomeňte na Muže v černém, dnes to vše bylo o dámách v LA, když Ellen DeGeneres a manželka Portia de Rossi vystoupily z jejich sportovního vozu ve stejných tmavých barvách. 
Hot wheels: Ellen DeGeneres and wife Portia Di Rossi step out of their silver Porsche as they enjoyed an afternoon out in the trendy Venice Beach area of Los Angeles yesterday Portia,obzvlášť, vypadala, že by se mohla přidat k Willu Smithovi na vládou vyhlášenou misi, když vystupovala ze stříbrného Porsche. Ale zatímco oblečení bylo temné, nálada byla ale jiná pro tento nejšťastnější manželský pár. 
Pár, který se vzal v roce 2008 poté, co California uzákonila sňatky stejnopohlavních párů, ani nemohl odtrhnout ruce jedna z druhé při placení parkovného. Ellen se usmívala a poplácávala zadek své ženy, zatímco Portia házela čtvrťáky do automatu.


Matchy-matchy: They were also wearing co-ordinated dark hues in the wardrobe department, with Ellen team her black top half with casual jeans and flat shoesMatchy-matchy: They were also wearing co-ordinated dark hues in the wardrobe department, with Ellen team her black top half with casual jeans and flat shoes
Hand-in-hand: The couple looked very much in love as they strolled around with their hands entwined Vítězka Emmy se má proč smát. S nedávným drbem, že Britney navštíví její pořad na CBS. Britney, 29, se vzácně ukázala v The Ellen DeGeneres Show v roce 2008, kdy se objevila po boku samotné moderátorky v Dickensových šatech v parodii Vánoční koledy. Bylo napsáno, že se znovu objeví ve scénce s Ellen, a také vystoupí, aby podpořila své nové album Femme Fatale.Portia měla těžký začátek roku. Byla zdrcená, když byl její seriál stanice ABC, Better Off Ted, zrušen ke konci minulého roku a když odmítla nabídku vystupovat v taneční soutěži "Dancing with the Stars" po bolestném uvažování. Ale její život s Ellen ji nabízí hodně v oblasti útěchy. Kromě rychlých aut a domu v Beverly Hills - kde si vyměnily své manželské sliby před jejich rodinou a přáteli, pár si udělal čas na společnou dovolenou. Strávily Vánoce v St. Barts, kde diváci nemohly přehlédnout jejich otevřenou lásku a úsměvy.
High heels: Portia looked stylish in knee-hight boots which she teamed with a large black bag

Žádné komentáře:

Okomentovat